Jobba på Bankgirot

Bankgirot är en arbetsplats med blick för innovation och kvalitet. Här finns ett fantastiskt engagemang hos medarbetarna att i varje läge skapa kundnytta. Bankgirot jobbar ständigt med att ha rätt förutsättningar för att hålla sin höga kvalitet i leveranserna till kunden. 

Vi fokuserar just nu på att effektivisera hur vi arbetar tillsammans med hjälp av ett nytt verksamhetssystem. Det är ett verktyg som ska stödja oss i det dagliga arbetet genom att se till att vi gör rätt saker på rätt sätt.

I medarbetarundersökningen som vi har genomfört kan vi se ett förbättrat resultat både när det gäller nöjda medarbetare och ledarskapsskattning, vilket ger indikationer på att vi är på rätt väg.

Vi måste möta framtiden med en proaktiv och ytterst kompetent service och rådgivning, tillsammans med en teknisk utveckling som ligger i absoluta framkanten. En organisation måste hela tiden anpassas efter verkligheten och ge förutsättningar för att utnyttja kapaciteten på ett bra sätt; att var och en av oss gör rätt saker.

Säkerhet, kvalitet och konkurrenskraftiga priser är som alltid grundläggande för allt Bankgirot gör. Vi ansvarar även för den kontinuerliga utvecklingen av innovativa lösningar som ger både oss och våra kunder de förutsättningar som krävs för att möta utmaningarna på framtidens betalmarknad.

Är du intresserad av att arbeta på Bankgirot?

Våra lediga tjänster utannonseras här på webbplatsen. Om det inte finns några utannonserade tjänster är du välkommen med en intresseanmälan.

Skicka in din intresseanmälan med CV, personligt brev och kontaktuppgifter till Bankgirot.